logo

Over Ons

Jordy van Raak

 

J. Van Raak tweewielers is een fiets speciaal zaak gelegen in het centrum van Diessen. Gespecialiseerd in E-bikes, stadsfietsen en transportfietsen. Ons assortiment bied niet alleen nieuwe fietsen maar ook voor 2e hands fietsen kunt u bij ons terecht.

Werkplaats: Onze moderne werkplaats is uitgerust met de meest nieuwe uitleesapparatuur zodat wij bijna elke E-bike UP-TO-DATE kunnen houden. Elk type en merk fiets is dan ook van harte welkom in onze werkplaats. Gespecialiseerde monteurs verzorgen een op maat gemaakte servicebeurt zodat u weer op weg kunt met uw fiets. Bij hoge reparatiekosten word er vooraf overlegd met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Onderdelen&Accessoires: Bent u op zoek naar Onderdelen & Accessoires? Ook hiervoor bieden wij een mooi assortiment van fietstassen tot kinderzitjes en van kettingen tot verlichting van vele bekende merken.

Fietsverhuur: Bent u hier op vakantie of wilt u gewoon de mooie omgeving van Brabant zien op de fiets? Dan hebben wij ook verschillende huurfietsen voor u klaar staan. U heeft keuze uit E-bike's en stadsfietsen. Neem voor meer informatie even contact op via de telefoon of mail zodat wij u kunnen informeren en een fiets kunnen reserveren. 

Haal&brengservice: Uiteraard bieden wij u ook een haal & brengservice voor uw fiets. Als u niet in de gelegenheid bent om de fiets zelf te brengen of te halen kunnen wij dit op afspraak regelen. Dit doen wij kosteloos binnen de gemeente Hilvarenbeek. Buiten de gemeente Hilvarenbeek zijn de kosten €5,-. Afspraak maken? 013-5913567 

Als erkend dealer van Norta, Cortina en Merida weten we u als geen ander een passende fiets voor u te vinden.

Kom gerust langs voor een testrit of advies op maat. De koffie staat klaar!

about

Gebeurtenissen

 • history
  25-09-2018

  Nieuwe winkel!

  I.V.M. vakantie en uitbreiding van de winkel zijn Wij gesloten van 25 september tot en met 13 oktober. Graag tot ziens in de nieuwe winkel.

 • history
  26-01-2018

  Tweewielerwinkel van het jaar 2018!

  Tweewielerwinkel van het jaar 2018 gemeente Hilvarenbeek.

  history
 • history
  26-01-2017

  Tweewielerwinkel van het jaar 2017!

  Tweewielerwinkel van het jaar 2017 gemeente Hilvarenbeek.