logo

Over Ons

Jordy van Raak

 

J. Van Raak tweewielers is een fiets speciaal zaak gelegen in het centrum van Diessen. Gespecialiseerd in E-bikes, stadsfietsen en transportfietsen. Ons assortiment bied niet alleen nieuwe fietsen maar ook voor 2e hands fietsen kunt u bij ons terecht.

Werkplaats: Onze moderne werkplaats is uitgerust met de meest nieuwe uitleesapparatuur zodat wij bijna elke E-bike UP-TO-DATE kunnen houden. Elk type en merk fiets is dan ook van harte welkom in onze werkplaats. Gespecialiseerde monteurs verzorgen een op maat gemaakte servicebeurt zodat u weer op weg kunt met uw fiets. Bij hoge reparatiekosten word er vooraf overlegd met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Onderdelen&Accessoires: Bent u op zoek naar Onderdelen & Accessoires? Ook hiervoor bieden wij een mooi assortiment van fietstassen tot kinderzitjes en van kettingen tot verlichting van vele bekende merken.

Fietsverhuur: Bent u hier op vakantie of wilt u gewoon de mooie omgeving van Brabant zien op de fiets? Dan hebben wij ook verschillende huurfietsen voor u klaar staan. U heeft keuze uit E-bike's en stadsfietsen. Neem voor meer informatie even contact op via de telefoon of mail zodat wij u kunnen informeren en een fiets kunnen reserveren. 

Als erkend dealer van Norta, Cortina en Merida weten we u als geen ander een passende fiets voor u te vinden.

Kom gerust langs voor een testrit of advies op maat. De koffie staat klaar!

about

Gebeurtenissen

 • history
  25-09-2018

  Nieuwe winkel!

  I.V.M. vakantie en uitbreiding van de winkel zijn Wij gesloten van 25 september tot en met 13 oktober. Graag tot ziens in de nieuwe winkel.

 • history
  26-01-2018

  Tweewielerwinkel van het jaar 2018!

  Tweewielerwinkel van het jaar 2018 gemeente Hilvarenbeek.

  history
 • history
  26-01-2017

  Tweewielerwinkel van het jaar 2017!

  Tweewielerwinkel van het jaar 2017 gemeente Hilvarenbeek.